Arbanija - Idegenforgalmi vezető

ARBANIJA - Ciovo sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Arbanija egy kis turisztikai település 4 km-re Trogir városától, a regionális forgalom mentén, mely a híd után a szigeten folytatódik. Az egész Ciovo környék a szép strandjairól, a part menti erdőkről és kis települések sokaságáról ismert. Ezért Arbanija azon családoknak megfelelő üdülőhely, akik szeretnék, hogy a szabadságuk alatt minden lehetőséggel rendelkezzenek, amit tartalmaznia kell egy kifejlődött idegenforgalmi központnak, ugyanakkor lehessen egyedül is lenni és legyen lehetőség elvonulni egy kis távoli strandra vagy elhagyatott öbölbe.

A szórakozásból nincs hiány az esti órákban csak néhány kilométerre van innen Trogir, mely az élettel teli halász éjszakákon és folklór előadásokon kívül, klasszikus zenei koncerteket is kínál a város különös színház termeiben, és azoknak akik aktív pihenésre vágynak számukra sok sportolási lehetőség van. Maga a földrajzi elhelyezkedése több lehetőséget kínál a Krke folyó vízeséshez, Split, Sibenik és természetesen Trogir városokig vagy a többi helységhez a szigeten Ciovo, Donjeg és Gornjeg Okruga, Slatina… míg a repülőtér csak 10 km-re van Arbanijatól.

Kérjük egy kicsit várni!