Brela - Idegenforgalmi vezető

BRELA - Makarska Riviera ,Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Brela Makarskától 15 km-re északnyugatra fekszik, és Splittől 50 km-re délre, Dalmácia közvetlen központjában. Brela több évtizede ismert, mint az egyik legvonzóbb úti cél Dalmáciában. A helységet a gyönyörű fenyves erdő mellett, a gyönyörű homokos strandok és a kristálytiszta tenger jellemzik.

A kellemes fürdőzés mellett Brela különböző rekreációs lehetőségeket kínál, bowling, mini golf, asztalitenisz, vízi sportok. Emellett a szállás is csúcsminőségű, mindegy, hogy a modern és fényűző szállodákról vagy magán szállásokról beszélünk. Ezért Brela teljes kínálat garantálja a felejthetetlen itt tartózkodást.

Már 1913-ban megjelentek az első bejegyzések Brela turizmusáról, mi több még a bizánci császár Konstantin VII Portirogenet is megemlíti a X. században. 1968-as eredmények alapján az idegenforgalomban a legjobb helynek nyilvánították az Adrián. 2004-es Turisztikai virág akcióban Brela ismét a legjobb turizmusi célpontja a tengerpartnak.

A Dugi Rat sétányon található Punta Rata strand, 800 méter hosszú, az egyik legszebb strandja az Adriai-tenger partnak. Pont ez az első tengerpart Dalmáciában, melyen, büszkén játszik a szélben a Kék zászló-európai környezetvédelmi díja, amely elmondja, hogy ez a strand megfelel a szigorú strand és kikötő követelményeknek, tekintetébe véve a tenger és a strandok tisztaságát és minőségét, környékének állapotát, az úszók biztonságát valamint az oktatást és a környezeti tudatosságot.

2004 végén a híres Forbes magazin kutatásai alapján ezt a strandot is beválasztották a világ tíz legszebb strandjai közé..

Kérjük egy kicsit várni!