Crikvenica - Idegenforgalmi vezető

CRIKVENICA - Horvátország, Crikvenica: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Crikvenica az Adriai tenger Kvarner-öblében helyezkedik el, Rijekatól 33 km-re. Az egész város tengeri riviéra, a turisztikai helységek sorozatával.
Nevét a Pál kolostor templomáról kapta (crikvi), mely Dubračine torkolatánál található. A rendkívül kedvező az éghajlat, a káros allergénektől, a szmogtól és az ipari portól mentes tiszta levegő, Crikvenica fontos turisztikai központtá és helységgé varázsolja, a több mint száz éves idegenforgalmi hagyományával. Crikvenica egyike azon kevés célpontoknak, melyekre ki lehet jelenteni, hogy a szórakozásból nincs hiány, ahol a zsúfolt vízparti klubok nyitva tartanak késő estig. Homokos strandja az egyik legjobban felszerelt az Adrián, és több éve Kék zászló nyertese. Ha Crikvenicaban tartózkodik ne felejtse el megnézni a Crikvenicai akváriumot, valamint a helyi üzleteket az eredeti ajándéktárgyakkal.
Gazdag sportolási lehetőségek a szárazföldön és a tengeren egyaránt, speciális eszközök a gyermekek számára, és a számos verseny, elkápráztatja az egészséges életmód és az aktív üdülés rajongóit. Szállodák és apartmanok a hagyományokat kínálják, a tapasztalt és barátságos személyzetet, és mindent, amire szükség van egy tökéletes nyaraláshoz.

Kérjük egy kicsit várni!