Dugi Rat - Idegenforgalmi vezető

DUGI RAT - Horvátország, Omis: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Dugi Rat a falu és a kikötő Split, a város tele műemlékkel és egyéb kulturális, művészeti és történelmi értékkel és Omis, a kis-és festői város között.

A hegyeket fenyvesek borítják egészen a strandig, ez teszi a területet különösen szépé. A zöld, tiszta levegő, a kellemes klíma és a csodálatos kilátás a tengerre és a szigetekre azok a dolgok, melyek biztosan meg fognak hatni minden látogatót első pillantásra.

Minőséges választást, amit a panziók, apartmanok, szobák és kempingek kínálnak, garantálják a kellemes időtöltést, a számos éttermi kínáltról nem is beszélve, melyek a helyi specialitásokat és a helyi borokat foglalják magukba.

Minden nyáron megtartják a, "Kulturális Dugi Rat nyarat" számos eseménnyel és különböző kulturális tartalommal: drámai előadások, koncertek, kiállítások és a gyermek fesztivál.

A homokos strandok kiváló lehetőségek kisgyermekes családok részére, és a vizek a Brac-csatornán melyek előtt húzódik a Dugi Rat, a boaters, szörfözők és a vízi síelők aktív pihenését teszik lehetővé számtalan sportolási lehetőségekkel.
Dugi Rat vendégei akik szeretik a jó szórakozást és a strandon való pihenés után az estét zenei ritmus világában szeretnék eltölteni jó választási lehetőségeket nyújtanak a környező városok.Kérjük egy kicsit várni!