Krilo Jesenice - Idegenforgalmi vezető

KRILO JESENICE - Horvátország, Omis: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Krilo Jesenice Splittől, Dalmácia fővárosától, 15 km-re fekszik délre. A tengerparton található, ahol a kis rejtett öblök halmozódnak az elszigetelt strandokkal, a házak és a panziók előtti fürdőhelyek ki vannak betonozva.

A kikötő a Krilo hegycsúcson Jesenica alatt nagyon érdekes, tele hajókkal a homok kivonására, ez a foglalkozás a múltban nagyon gyakori volt, a Cetinei folyó torkolatánál élő lakosság számára és nagyon jó kereseti lehetőség.


A helységben található étterem, posta és kereskedelem, a gyerekek részére pedig park játszótérrel, tehát ez a helység ideális egy család nyugodt pihenésére.

Ami a szórakozást illeti, választási lehetőség van, mert Krilo Jesenice fél úton van Omis és Split között, ugyan ez vonatkozik a sport és a rekreációs tartalmakra is.

Azoknak akik szeretik a művészet történelmet, érdekes helységek állnak rendelkezésükre a múltból és ennek a környéknek a kultúrájáról. Szeretnél kipróbálni egy kalandos vadvízi evezést vagy emelkedést a Cetina folyó kanyonján itt megteheted.

Kérjük egy kicsit várni!