Krvavica - Idegenforgalmi vezető

KRVAVICA - Makarska Riviera ,Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Krvavica egy kis település a makarskai riviéra nyugati részén, Biokovö lejtőin, 6 km-re délre Baska Voda-tól. Régészeti helyek (Gradina, Lazin, Zakuce) és néhány régészeti leletek (pénzérmék, szarkofág fedelét ...) beszélnek ennek a helynek az életéről az ókorban, de a helység nem lett betelepítve a XVIII. század előtt. Krvavica nevet először 1792.-ben említik.
 
Az azonos nevű turisztikai komplexum kiépítésével 1960-ban a tenger közvetlen közelében, speciális kör alakú főépülettel kezdődik Krvavica turizmusa. Ma a falu a modern apartmanokban, szobákban és magánházaknál kínál szállást. A turisták rendelkezésére állnak a kereskedelmi, és egyéb szállodai szolgáltatások.
 
A gyönyörű napos homokos strandon kívül Krvavicaban van egy természeti jelenség – Kljuc kuk - nagy szikla a város felett. Valamikor a század elején, a helység megkapta saját kikötőjét.

Kérjük egy kicsit várni!