Milna (Hvar) - Idegenforgalmi vezető

MILNA (HVAR) - Hvar sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Milna egy falu és kikötő otok Hvar déli partjának nyugati részén, 4 km-re keletre Hvar városától. A legfiatalabb település a szigeten, negyven évvel ezelőtt keletkezett Mali Grabljaból telepítettek ide embereket, és ma már körülbelül száz lakossal rendelkezik. A helyi út köti össze Hvar városával.
Egy védett öbölben található gyönyörű köves strandokkal, amelyek egymástól fenyőerdővel vannak elválasztva. Az öböl nyugati részén Ivanic család nyaralója van, reneszánsz-barokk stílusban a XVII. századból. A kastély a legszebb példája Hvar falu paraszti építészetének.
Milna egy falu kis családi panziókkal, így ha egy békés és kellemes nyaralást kerestek, távol a városi rohanástól, problémáktól és a stressztől, akkor ez a megfelelő hely az Önök számára. A kikötő védve van a széltől, és jó szigonyozó hely kisebb jachtok részére.

Kérjük egy kicsit várni!