Novi Vinodolski - Idegenforgalmi vezető

NOVI VINODOLSKI - Horvátország, Crikvenica: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Novi Vinodolski egy meredek dombon helyezkedik el, a Suhe Ričine torkolatánál, Vinodolske völgy délkeleti részében. Novi Vinodolski 20 településből áll.
Novi Vinodolski mindössze 30 km-re helyezkedik el a Krk szigeti repülőtértől és a 180 km-re a zágrábi repülőtértől. A közeli autópályáknak köszönhetően könnyen elérhető Európa szerte.

A turizmuson kivül, Novi Vinodolski történelmileg is fontos, a Vinodolski törvény miatt, az egyik legfontosabb dokumentum a középkorban (1288.). Novi Vinodolskit a régi városrész is díszíti, valamint a Paulini kolostor maradványai, Frangepán vár a 4 toronnyal, illetve a Mažuranić testvérek háza és még sok minden más.
A szállás mellett, melyet a szállodák, üdülők, kempingek, apartmanok, szobák és villák, kínálnak van egy kikötő, és különböző sport-és szabadidős létesítmények, uszodák és egyéb tartalmak melyekkel kiegészíthetik a pihenést. A strandok gyönyörűen rendezettek, melyek közül a Lišanj homokos tengerpart emelkedik ki a fenyőerdőivel, ezért ideális a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt.

Kérjük egy kicsit várni!