Okrug Donji - Idegenforgalmi vezető

OKRUG DONJI - Ciovo sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Okrug Donji, turisztikai település az otok Ciovon, amely a közép-dalmáciai szigetcsoporthoz tartozik. A sziget felvonóhíddal van összekötve Trogir városával, és együtt tesznek ki egy egyedülálló urbán egészet. Splittől 40 km-re. Okrug Donji ismert a gyönyörű strandjairól és számos lakatlan öbölről. Az egész környéket gazdag zöld növényzet jellemez.

Magas színvonalú szállásokon kívül melyekkel, szállodák, apartmanok, kempingek szolgálnak, találkozhatunk ízletes házi készítésű ételekkel, különösen a halételek, és gazdag sport-és szabadidős létesítményekkel. Szórakozásból nincs hiány, és csak néhány kilométerre van a város Trogir, amely élénk halász vacsorákon és folklór előadásokon kívül, komolyzenei koncertekkel szolgál különleges városi színházaiban, és azoknak, akik az aktív nyaralásra vágynak számos sportolási lehetőség is van, míg közvetlenül Okrugban szörf és búvár iskola is van.
Földrajzi elhelyezkedése rendkívül sok utazási lehetőséget tartogat számunkra kirándulás a Krka folyó vízeséséhez, Split városához ... és még sok más lehetőség,míg a repülőtér is mindössze csak 15 km-re van Okrud Donji - tól.

Kérjük egy kicsit várni!