Okrug Gornji - Idegenforgalmi vezető

OKRUG GORNJI - Ciovo sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Okrug Gornji egy turisztikai helység közép Dalmácia szigetcsoport otok Civo szigetének délnyugati részén, mely felvonóhíddal van összekötve Trogir városával. Történelem előtti idők óta lakott, ez a sziget gazdag kulturális örökség. Közeli város, Trogir, mindössze 2 km-re, a város az UNESCO védelme alatt kínálja a lehetőséget, hogy utazzon a legtávolabbi történelmi időszakba több mint 2800 évvel korábbra, de a jó szórakozásra is van lehetőség, akik szeretik az éjszakai életet. Az enyhe klíma, a gazdag szubtrópusi növényzet, a szigetcsoport tele van kis festményi szigettel, valamint a strandok megfürödve a kristálytiszta tengerben, teszik ezt a helységet rendkívül vonzóvá.

Okrug Gornji, mint ez az egész terület híres a gyönyörű kavicsos strandjairól, ahol a kis kávézók napágyakkal nagyon szépen beilleszkednek a környezetbe. Ha kedvelője az aranyifjú életmód nak ennek a helynek igazán van mit felajánlania, ezért ez a település különösen kedves a fiatalok számára. Ha egy kis hangulatra vágyik távol a helységtől, ráakadhat sok szép lakatlan öbölre. A közeli Trogir sok érdekes kulturális eseményeket és az éjszakai szórakozást kínál, azok számára viszont akik aktív nyaralást szeretnének számos sportolási lehetőség van, míg a felszerelést a vízi sportokhoz közvetlenül a Ciovo strandon találtok. Földrajzi elhelyezkedése rendkívül sok utazást biztosit, a Krka folyó vízeséséhez, Split városához ... és még sok minden mást, míg a repülőtér mindössze 8 km.-re van.

Kérjük egy kicsit várni!