Pisak - Idegenforgalmi vezető

PISAK - Horvátország, Omis: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Pisak egy kis turisztikai helység a makarskai riviérán, 40 km-re Splittől délre és 18 km-re Makarskatól. Ez a riviéra gyönyörű tengerpartjairól és a kilométer hosszú homokos strandjairól híres. A gyér népesség és a házak nélküli hosszú partok eredményezik a tiszta és kristályos tengert.
Pisak egy öbölben fekszik, ahol választani lehet a homokos, kavicsos és sziklás strandok közül, javasoljuk családi vakációkra, vagy a tenger és a vízi sportok szerelmeseinek. Itt lehet búvárkodni, hajót bérelni, és zavartalanul élvezni a búvárkodást, vitorlázást és szörfözést. Vannak szupermarketek is. A nyári estéket ki lehet egészíteni az éttermek látogatásával, ahol a barátságos házigazdák hagyományos halkészítményeit találhatjuk meg. Ha Pisakba jön, látogassa meg a Vrulje forrást, ahonnan sok kis forrás ágazik szét hideg ivóvízzel.
Pisak egy kis halász, turisztikai település, melynek gyökerei a 1500. évekbe nyúlnak vissza. Itt igazán nyugodt és pihentető nyaralást tölthet, és biztosan vissza szeretne térni máskor is. Tökéletes azok számára, akik gyűlölik a tömeget és a zajt, de élvezik a kristálytiszta tengert, a környezet szépségét, az éghajlatot, és a tiszta és érintetlen természetet. Ebben a kis mediterrán paradicsomban hosszú idegenforgalmi hagyományokkal, a lélek és a test tökéletes harmóniába kerülnek a természettel

Kérjük egy kicsit várni!