Porec - Idegenforgalmi vezető

POREC - Isztrián, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Porec egy város az Isztriai-félsziget nyugati partján. A város közel 2000 éves, és egy kikötőben található, melyet a tengertől a Sveti Nikola sziget véd. Az enyhe éghajlat, anélkül, hogy nyomasztó nyári meleg lenne, a táj gazdag mediterrán növényzetben, az olajfaligetek és a szőlőültetvények, kristálytiszta tenger, gyönyörű strandok kellemes otthont nyújtanak az Ön nyaralására Porecbe. Porec 1970.- től vitathatatlanul a horvát idegenforgalom fővárosa. A szálláshelyre harminc szállodát, 13 kempinget, naturista tábort, 16 apartman komplexumot, villákat, bungalókat és a családi házakat kínál. Ez egy csodálatos szám, figyelembe véve a város méretét.
Listen
Read phonetically
A turisták nyáron főleg a városon kívüli strandokon úsznak és napoznak, de este megtámadják az óvárost, és a szolgáltatásaikat nyújtják az üzletek, éttermek, diszkók és bárok, valamint számos galéria. Sport infrastruktúra is jól fejlett, és használják egész évben. Látogasson el Marafor - római térre a két templommal, vessen egy pillantást a román házakra és a velencei gótikus palotára, a ferences templomra a 13. századból, és az Eufrazijev Bazilika komplexumra, az 5. századból, ami Porec legértékesebb és legfontosabb kulturális emlékműve, az UNESCO 1997-től világörökségi emlékműként tekinti. A város várfalakkal van körülvéve a 12. és a 19 századból.

Kérjük egy kicsit várni!