Seget Donji - Idegenforgalmi vezető

SEGET DONJI - Horvátország, Dalmácia: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Seget egy település, Trogirtól nem messze. Seget Gornji a hátországban, míg Seget Donji a tenger közelében fekszik. Seget a XVI század közepén keletkezett, amikor a trogori nemes James Rotondo engedélyt kapott egy torony építésére, és a körül keletkezett a település.
 
Seget területe kis templomokban és más régi korok régészeti maradványaiban bővelkedik. Elhelyezkedésének, valamint enyhe klímájának köszönhetően, a lakosság most elsősorban mezőgazdasággal, halászattal, hajóépítéssel, és természetesen az idegenforgalommal foglalkozik.
 
Ha egy olyan városban szeretne nyaralni, melynek vannak hagyományai, de távol a tömegturizmus dinamizmusától, akkor Seget Donji az ön helye. A kultúra és a művelődés városa felajánl egy ínyenc, békés és harmonikus pihenést, közel a közép-dalmáciai tengerpart nagyvárosaihoz, különleges élményt nyújt a halászok és a vízi sportok szerelmeseinek.
 
Seget a különleges nyüzsgő eseményeken kívüli pihenést is kínál, de mégis közel a kulturális központokhoz, Trogir és Split. Ami a többi létesítményeket illeti, ez a régi halász falu kapcsolatba van a Medena turisztikai településsel tele szórakoztató és sport rendezvényekkel, az ösvény csak egy kilométer hosszú odáig.

Kérjük egy kicsit várni!