Seget Vranjica - Idegenforgalmi vezető

SEGET VRANJICA - Horvátország, Trogir: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Seget Vranjica egy turisztikai települése közép Dalmáciában, Trogirtól 5 km-re északra Sibenik felé. A vonzó trogiri Riviérán helyezkedik el, melyet a buja mediterrán növényzet jellemez, hangulatos sziklás öblök és kavicsos strandok, valamint szigetek és szigetecskék ideálisak a hajóval vagy a jachttal való egy napos kirándulásokra.
 
Seget Vranjicénak mindene meg van amire szükség lehet egy kellemes nyaraláskor, ha szeretitek a kis élettel teli helyet. Város kiváló szállást kínál lakásoknál és házaknál, közel a tengerhez, ahol a kis privát, természetes strandok találhatóak.
 
Város mindent tartalmaz, amire szükség van a kellemes és nyugodt nyaraláshoz, különösen azok számára, akik szeretik a festményi tájakat. Seget Vranjica Trogir város közelében található, be van jegyezve az UNESCO világ kulturális örökségének könyvébe.
 
A kocsmákon és az éttermeken kívül a faluban, rendelkezésetekre állnak még a Trogiri, Donji és Gornji Seget éttermei, a nyári esték szórakozásait megkapjátok a Trogir kulturális nyár és Spliti nyári játékok kereteiben.

Kérjük egy kicsit várni!