Slatine - Idegenforgalmi vezető

SLATINE - Ciovo sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Slatina falu az otok Ciovo szigeten, amely mozgóiddal kapcsolódik Trogir városához és egységes egészet képez vele. A híd után, a regionális út mely végig fut az egész szigeten, elágazik jobbra és balra. Ha balra fordultok 7 km vezetés után ott van maga a város. Az egész otok Ciovo a gyönyörű strandjairól, a parti erdőkről, és számos kisebb falvakról ismert. A köves, beton vagy kavicsos strandok a nagyon festői halászati vendéglőkkel és bárokkal a tengerparton. Ha felkeresi Slatinet akkor átadhatja magát a fantáziának és a békés hangulatnak, amit ez a távolabbi falu tartogat a szigeten.

Amikor megkívánjátok a tömegeket és rendezvényeket a tengeren sétáljatok Trogir utcáin,mely a nyüzsgő halász éjszakák és folklór mellett, komolyzenei koncerteket kínál a város különleges színházaiban, azoknak viszont akik aktív nyaralásra vágynak számos sportolási lehetőség van. Maga a földrajzi elhelyezkedése számos kirándulással szolgál, Krka folyó vizeséséig, Splitig, Sibenikig, természetesen Trogir városáig, vagy egyéb helyekre az otok Ciovo szigeten, Donjeg és Gornjeg Okruga, Arbanija ... míg a repülőtér mindössze 15 km-re van.

Kérjük egy kicsit várni!