Stanici - Idegenforgalmi vezető

STANICI - Horvátország, Omis: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Stanici egy kis halászfalu 10 km-re Omistól, Makarska és Dubrovnik irányába, mintegy 40 km-re Splittől. Elhelyezkedése miatt a hegyvidéki falu egy csodálatos kilátást tár elénk a Brac-csatornára és a szigetre. Kényelmes szállások álnakl rendelkezésetekre az újonnan épített házakban, villákban és apartmanokban, a tulajdonosok nagyon barátságosak.

A levegő itt teljesen tiszta, a tenger világos és kék, a strand tiszta és csendes, távol a modern élet agresszív ritmusától és a turizmustól. A területen találhattok "saját" strandot egy csendes kis sarokban. Étkezni az adott éttermekben lehet: Borovina, Sun City és pizzéria Espagne,
Vásárolni a két üzlet egyikében lehet, melyek friss kenyeret, gyümölcsöt, zöldséget ...kínálnak.

Stanici gyönyörű táj, ideális a nyugodt családi nyaralásra. A Cetine folyó kanyonjának közelsége, Biokovo hegyek, termékeny területek a hátországban alkalmasak a gyümölcsök, zöldségek és a szőlő, termesztésére, valamint a gyönyörű strandok csak néhány példája annak, hogy miért olyan vonzó Stanici.

Azok, akik élvezik a szabadtéri tevékenységeket kipróbálhatják a vízi sportokat, rafting vagy evezés a Cetina folyón. Azok számára, akik kedvelik a szórakozást és pihenést az válassza Omist hallgason a népzenét, vacsorázón meg díszes éttermekben, sétáljon és élvezze a csodálatos mediterrán hangulatot és az építészetet.

Kérjük egy kicsit várni!