Horvátország - szállás, szállások típusai Horvátországban - Idegenforgalmi vezető

Horvátország - szállás, szállások típusai Horvátországban. Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Horvátország-szállás, szállások típusai Horvátországban
Horvátországban, hotelokban vagy más hasonló szálláshelyeken szállhatnak meg (kis családi szállodák, panziók, hotelek), táborokban, magán szállásokon, charter hajókon a kikötőkben vagy más kikötőkben.
Horvátország a magán apartmanok, szobák és nyaralók számos kínálatáról ismert. Ilyen szállást minden városban és faluban találhatunk, különösen a horvát tengerparton. Ezek a szállások meglehetősen olcsóbbak, mint a szállodai elhelyezés. A magán lakások, házak és szobák két, három és négy csillagos kategóriákba sorolhatóak attól függően, hogy milyen kényelmet nyújtanak. Sok ház a tengerparti vonzó öbölben található, mi kiemeltünk néhány ilyen ajánlatot, és elneveztük: szállás az öbölben.
 
Horvátországnak 680 szállodája van, ezek közül 23 hotel 5 csillagos, a többi pedig kettőtől négy csillagos kategóriába sorolható. Számos kicsi, kényelmes családi szálloda, ahol egy kellemes nyaralásban lehet része. Horvátországban mintegy 230 nagyobb tábor van és mintegy 280 kis családi tábor, mintegy 225 000 férőhellyel az ilyen típusú szálláshelyeken. A legjobb kemping feltételekkel Isztria rendelkezik. A horvát tengerpart ideális a hajósok számára, szinte mindegyik tengerparti településnek van a kikötője, itt azonban találhatunk még számos öblöt és 50 kikötőt. Tekintse meg ajánlatainkat a charter hajók bérlésére:  www.horvatorszag-charter-vitorlazas.hu

Kérjük egy kicsit várni!