Tkon - Idegenforgalmi vezető

TKON - Pasman sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Tkon a második legnagyobb település az otok Pasmanon, egyike a zadari szigetcsoportnak. Pasman és a közeli otok Ugljan úgynevezett iker-szigetek, össze vannak kötve egy híddal a Zdrilo szoroson keresztül. Zavartalan béke és közvetlen kapcsolata a természettel Tkon előnyei más nagy idegenforgalmi központtal szemben. Ez a hely biztosítja a pihenést, és a hajó vonalakat Biograddal, számos szórakozást tesz lehetővé .

Tkon falu és kikötő otok Pasman keleti partjának déli részén. Vezető foglalkozások a gazdálkodás, olajbogyó-termesztés, a halászat és az idegenforgalom. A regionális úton: kompjárat Biograddal a tengeren. A kikötő védve van a széltől és a hullámoktól, kisebb jachtok kiköthetnek a hullámtörő mentén.

A Sv Tome plébánia templom 1742-ben épült. A főoltár festménye az Isten Anyja zadari festő Peter Jordanic nevéhez fűződik a XV. század végéről.

Kérjük egy kicsit várni!