Turanj - Idegenforgalmi vezető

TURANJ - Horvátország, Biograd: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Turanj egy kis turisztikai helység, 23 km-re délkeletre Zadartól, mindjárt a sorban Sv. Filip és Jakov és Biograd után. Itt a part nagyon alacsony és így a geomorfológia szegényebb, a tenger sekélyebb, de mind ez erősíti a tényeket, hogy itt nagyszámú képes, turisztikailag érdekes helyek vannak.

Vendéglátók és előnyei a kis helységnek nagyon kellemesé varázsolják az itt töltött időt. Turanj békés strandjai, körülvéve sűrű fenyőerdővel, kellemes pihenést biztosítanak, különösön a kis gyerekes családoknak. A táj, a mediterrán növényzet, a gyönyörű zadari szigetvilág közelsége, a Kornati Nemzeti Park, ki fogja tölteni a tartózkodását ezen a gyönyörű helyen.
Itt néhány történelmi és művészeti jelentőségű helyekre lelhetünk, mint például az ókori maradványok és jól megőrzött erődítmény a XVII.. századból. A plébániatemplomot a XV. század óta többször is átépítettek, egy középkori kápolna környékét a megvigyázott glagolita felirat jellemzi.

Kérjük egy kicsit várni!