Vrboska - Idegenforgalmi vezető

VRBOSKA - Hvar sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Vrboska egy turisztikai hely és kikötő otok Hvar északi partjának középső részén. A festői, mély öböl körül szőlőskertek, olajfaligetek és fenyőfák vannak, Vrboska mindent tartalmaz, amire szükség van a nyugodt családi nyaraláshoz. Gazdaság alapja a gyümölcstermesztés, olajbogyó és fügefa, szőlészet valamint halászat és az idegenforgalom.

Vrboska egy település tipikus falusi házakkal és néhány barokk és reneszánsz épülettel. Egyedülálló műemlék az erődtemplom, melynek tetejéről csodálatos kilátás nyílik a környékre és a nyílt tengerre. Mindenek előtt hosszú halászati hagyományokkal rendelkezik, mindenképpen látogassa meg a Halászati Múzeumot, tele halászati eszközökkel. Néhány kilométerre található Starigradtól, de Jelsa is közel van, a városka szép térrel és parkkal és a gyönyörű strandokkal.

Néhány hotel épület és sok privát ház apartmanokkal és szobákkal kiadó, kiváló minőségű éttermek, valamint a sport-és rekreációs lehetőségek. Vrboska garantálja a vendégeknek a minőséges és tartalmas pihenést. A kikötőn kívül, ahol a kisebb jachtok is szigonyozhatnak, Vrboskanal jól felszerelt Marinaja is van. Az idegenforgalmi szezonban kulturális és szórakoztató rendezvényeket szerveznek.

Kérjük egy kicsit várni!