Vrsar - Idegenforgalmi vezető

VRSAR - Isztrián, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Vrsar egy város Isztria nyugati partján, egy erős turisztikai orientációval és magas színvonalú szállással. Csodálatos természeti erőforrásokban bővelkedik - szép strandok, gyönyörű tengerpart és gazdag hátország. A kellemes mediterrán éghajlat, könnyen felismerhető zöld macchia és fenyőerdők, valamint a tiszta kék tenger ad okot egy jó pihenésre.
Vrsar a Lim-öböl szájánál található, 54 méter magas dombon. Eredetileg a település a domb tetején volt. Az új idegenforgalmi Vrsar a tenger mellett fejlődött ki. Ezt romantikus szigetek és zátonyok veszik körül. Az északi oldalon a Vrsar kikötőt a Montraker félsziget zárja.
Szállást Vrsarban a szállodákban, kempingekben, naturista üdülőhelyek, társasházak és magánházaknál keresetek. Vrsar látnivalóihoz hozzá kell tenni a régi, elhagyatott bányát, ahol folyamatosan törték a követ a római kortól napjainkig. Aktív nyaralást is kínál: kerékpárutakat, búvárkodás, extrém sportok, tenisz, légi panorámát és hasonlók.

Kérjük egy kicsit várni!