Duce - Idegenforgalmi vezető

DUCE - Horvátország, Omis: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Duce egy nagyon festői hely Poljica környékén, mosori hegylánc lábánál. Mintegy 3 km-re Omistól és 25 km-re Splitől helyezkedik el az Adriai autópályán Dubrovnik felé.
Duce hírnevét a homokos tengerpartnak köszönheti, melyek megszakítás nélkül 4 km-es sorozatot alkotnak.

A múltban, a híres Poljice köztársasághoz tartozott, ahol a Veliki knez uralkodik a Poljicei törvények rendelkezéseinek megfelelően. Egy ilyen örökség kitörölhetetlen nyomot hagyott a helynek, mely büszke a fennmaradt a népszerű vidéki építészeti példáira.

Sajátosságai ennek a területnek a kőházakból, a kis sikátorokból, utakból, terekből, régi templomokból, temetőkből, és a harangokból ... összetevődő régi falvak, melyben kezdenek feltételeket teremteni a vidéki turizmusnak.

A hegyeket borította fenyvesek teszik Ducet különösen széppé, melyek egész a strandig húzódnak. A zöld környezet, tiszta levegő, a kellemes klíma és csodálatos kilátás a tengerre és a szigetekre biztosan meghatnak minden látogatót első pillantásra.

Kérjük egy kicsit várni!