Lovran - Idegenforgalmi vezető

LOVRAN - Horvátország, Kvarner: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Lovran község Isztria keleti partján található a Kvarner-öbölben. Lovran területe az Učka hegység viszonylag meredek lejtőkre terjed ki, a legzöldebb és leggazdagabb növényzettel rendelkező hegy az Adrián. A legnépszerűbb és legnagyobb település Lovran. Egyedi mikroklímás feltételek lehetővé tették, hogy a gazdag mediterrán vegetáció és a növényzet fejlődjön ki ezen a területen. A bőséges növényzet, valamint a magas só koncentráció a tengerben, eredményezik a gazdag növényi-és tengeri aeroszolt, amely több mint száz éve teszi Lovran területét vonzóvá a pihenésre és a gyógy kezelésre. Maga a település, Lovran a babérról kapta a nevét, melyből elég sokat találunk a környékén.
A 20. század elején, amikor Lovran turista- egészségügyi központtá válik, kiépül a 12 km hosszú sétány, mely összeköti Lovrant Voloskaval. Ugyanabban az időben épült ki még néhány szálloda. Ezek a szállodák akkor minden turisztikai kritériumot kielégítettek. A gazdag történelmi és kulturális örökség megőrzött természet és a gazdag növényzet, valamint a száz éves hagyomány és a kiépítet infrastruktúra, jó alapot adnak a stabil és tartós turizmusnak.

Kérjük egy kicsit várni!