Marina - Idegenforgalmi vezető

MARINA - Horvátország, Trogir: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Marina egy turisztikai település és kis kikötő a közép-dalmáciai Trogir város közelében (12 km-re nyugatra), a Split – Sibenik főút mentén.
Marinaban volt a trogiri püspök nyári rezidenciája. Egy szigeten, 1500-as évek körül egy impozáns tornyot építettek, lekerekített ívekkel az oszlopokon. Idővel, a torony össze lett kötve a szárazfölddel, és felújították az eredeti jellegét reprodukálva. Ezen kívül meglátogathatja a sv Ivan gótikus-reneszánsz templomot, valamint a gótikus Sv Luka templomot.

Az azonos nevű öböl partján számos szurdokkal sorakoznak a családi házak. A strand homokos és kavicsos, és megfelel a gyermekek játékaira és a családi pihenésre, míg a fenyő-és olajfák árnyékába húzódhatunk a legmelegebb napszakban.
 
Számos kocsma és étterem kínálja a friss halat és a kitűnő helyi borokat, és mivel az öböl védett minden széltől, a kikötőt szívesen látogatják a hajósok is, akiknek a rendelkezésükre áll 140 kikötőhely.
A sportolási lehetőségek közül ajánljuk a vízi sportokat, vitorlázás, búvárkodás vagy a sport horgászatot, kibérelt hajóval vagy jachttal, el lehet menni egy kirándulásra vagy felfedezni a magányos öblöket a területen. Szórakoztató és kulturális eseményeket kínál Split, Trogir és Primosten. Ugyanez érvényes, ha a modern éjszakai életbe szeretnétek belekóstolni: kaszinók, éjszakai bárok és diszkók.

Kérjük egy kicsit várni!