Rovinj - Idegenforgalmi vezető

ROVINJ - Isztrián, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Rovinj Isztria nyugati partján helyezkedik el. Porec városával együtt Isztria legerősebb turisztikai központja, valamint egyik legerősebb az Adrián. A rovinji szigetcsoportban 22 sziget és szigetecske található, melyek közül a legnagyobbak a Sv. Andrija és a Sv. Katarina. Rovinj város területén 10 szálloda, néhány kemping, szálloda település és szálloda-apartman település található. Valalta Rovinj legnagyobb kempingje, naturista település példája, melyik egyben a legnagyobbak és a legjobbak közé tartozik Horvátországban. Mióta 800. 07.13. –án hajnalban sv Eufemija márvány szarkofágja csodálatos módon ide úszott, Rovinj ennek a mártírnak társává vált, és ünnepét szeptember 16.-án tartják. Sv. Eufemije templomon kívül, látogassátok meg a Zavicajni múzeumot is, a történelmi kutatások központját, ökológiai múzeumot „Kuca o batani“, a városi színházat és más intézményeket.
Rovinj mint idegenforgalmi célpont széles választékát kínálja az éttermeknek, vendéglőknek, bároknak és más vendéglátó ipari egységeknek, valamint a kempingek, szállodák, a legvonzóbb területeken, tenger közelben és a strandokon, kínál közvetlen kapcsolatot a természettel és a mediterrán illataival.

Kérjük egy kicsit várni!