Selce - Idegenforgalmi vezető

SELCE - Horvátország, Crikvenica: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Selce egy kicsi tengerparti város 110 éves idegenforgalmi hagyománnyal. Crikvenicatól délre 4 km-re található, mivel Selce sokkal nyugodtabb, így ideálisabb is a családok számára. Úgy is ismerjük, mint egy gyógyfürdő, és az egyik legjobb kemping a környéken. A szokásos séta mellett a part mentén Crikvenicaig, kirándulásokat is lehet szervezni Krkig, és célszerű Gorski kotor látogatásra rá szánni egy napot, mely 30 kilométer re van a hátországban.
Tiszta levegő és a tiszta víz, valamint a modern strandok melyek már több éve az Európai kék zászló hordozói, búvárközpont és számos sportolási lehetőség, lehetővé teszi számotokra a kellemes és élvezetes nyaralást. Szállást 5 hotelban, 2 autó-táborban és magán szállásokon találtok. Ezen kívül a vendégek rendelkezésére áll számos étterem, taverna, kávézó, ajándéküzlet, sportolási lehetőségekkel és több érdekes tartalmakkal.

Kérjük egy kicsit várni!