Splitska - Idegenforgalmi vezető

SPLITSKA - Brac sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Splitska város, a közép Dalmácia otok Brac északi partján. A szárazfölddel a kompjáratok Split-Supetar kötik össze, ahonnan egy út vezet 7 km-re keletre, Postira felé. A hagyományos szakmák mellett olajbogyó termesztéssel, szőlőtermesztéssel és a mezőgazdasággal foglalkoznak, egyre jobban fejlődik a turizmus köszönhetően a gyönyörű strandoknak az öblökben, meredek öblökben Splitska és Zastup körülvéve fenyőfákkal.

Ez a helység kivételes szépségével, a gyönyörű természeten kívül tartalmaz egy arisztokratikus bájt nyilvánvaló a Cerinic - Cerineo család reneszánsz kastélyáról 1577-ből. Boldogságos Szűz Mária plébánia templomban látható a reneszánsz festmény Madonna a gyermekkel.

Splitska egy nagyszerű hely azok számára, akik szeretik a sétát a természetben. Tehát látogasson el a nagyon festői helyre, mint Škrip, amely mindössze 45 perc séta (3 km felfelé), vagy Postire 30 percre, és további 30 perc Dol. Három étterem, kávézók és üzletek találhatóak itt. A fő ünnepély Nagyboldogasszony ünnepe augusztus 15-én. Splitska elsődlegesen nyugodt családi vakációnak felel meg és azoknak a vendégeknek, akik szeretik a helyi ételeket-, borokat-és a szállásokat magán szobákban és apartmanokban.

Kérjük egy kicsit várni!