Sumpetar - Idegenforgalmi vezető

SUMPETAR- Horvátország, Omis: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Sumpetar Splittől 15 km-re délre egy helység, fél úton Omis felé. Sumpetar Dugi Rat községhez tartozik az összes többi kis helységgel együtt, melyek ideálisak a nyugodtabb pihenésre.
 
A part e része nagyon szétvált tele kicsi kavicsos strandokkal, ugyanakkor finom kibetonozott strandocskákkal a magán házak előtt, melyek közvetlen a tengeren vannak.
 
Sumpetar és környezete nagyon festőiesen hatnak a saját építményeivel. A termőföld itt nagyon termékeny, így Sumpetar lakosai minőséges gyümölcsöt, zöldséget és természetesen szőlőt termesztenek.
 
Mivel Mosor nagyon közel van, hegymászás szerelmesei, kerékpározók és hegymászók élvezhetik a helyet, melyet a pihenésre választottak, míg azok, akik a gyorsaságot kedvelik válasszák a Cetinei raftingot.
 
A művészetek kedvelői élvezni fogják a sv. Stjepana és sv. Antuna templomokat a preromán oltárral de figyelmükbe ajánljuk a környező helységeket Duce és Dugi Rat valamint a városokat Omis és Split.

Kérjük egy kicsit várni!