Supetarska Draga - Idegenforgalmi vezető

SUPETARSKA DRAGA - Rab sziget, Horvátország: Válassza ki nyaralásának úti célját, és foglalja le szállását online Tekintse meg ezer képben a városok, települések, öblök és szigetek kínálatát!


Supetarska Draga egyike a legidősebb szigeti településeknek, a különlegesen gazdag tengeri hagyományokkal. Körülötte szigetecskékkel, melyek homokos és kavicsos strandokban bővelkednek. Kiváló éttermek, ökológiai termékek jellemzik, valamint a szálláslehetőségek a szárazföldön és a tengeren egyaránt. Supetarska Draga minden lehetőséget felkínál a kis hajósok számára.
.A helységet a legidősebb bencés apátság ékesíti, sv. Petra templom, mely a szépségével egyaránt vonzza a hívőket, és a művészetek hódolóit. Péter ünnepén június 29. Supetarske Draga lakói kellemes meglepésben részesítenek titeket kulturális, sport és szórakoztató programjaikkal.
Hosszúéves turisztikai hagyomány, gazdag antik építészeti örökség, az egyedüli rappa és a középkori vitéz játékok teszik ezt a várost feledhetetlené. Látogassátok meg Rab városát, az ugyanazon nevű öböl központját, kvarnerski szigetvilágot, mely a legnaposabb helyek közé tartozik Európában. Ez a sziget a dús vegetációjáról ismert, (területének majdnem 40% erdők borítják) a legzöldebb Adria szigetek közé sorolják.

Kérjük egy kicsit várni!